Happy Beanz

Dat je blij wordt van de smaak van onze koffiebonen mag duidelijk zijn. Maar de koffie smaakt nog lekkerder door ons Happy Beanz programma.

Met het Happy Beanz programma streven we na dat de koffie op een sociaal, economisch en ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd wordt.

Door te kiezen voor duurzame koffie kunnen we ons steentje bijdragen aan een mooiere en betere wereld en deze behouden voor ons nageslacht.

Wij importeren en kopen onze koffie zelf in bij kleinschalige koffieplantages die we zelf hebben geselecteerd. Doordat we rechtstreeks de koffie kunnen afnemen zitten er geen grote partijen tussen en kunnen we de boeren een eerlijke vergoeding geven.

De koffie wordt vervolgens gebrand in een ambachtelijke Limburgse koffiebranderij. Hun liefde voor koffie en hun jarenlange ervaring in de koffiebranderij proef je terug in onze koffie.

Onze koffie is verpakt in een 100% recyclebare koffiezak die bij het plastic afval kan. Zo kunt u terwijl u koffie drinkt uw steentje bijdragen aan de zorg voor de planeet.